Arkiv: Episode

#22 – Tredje bästa animerad film

Oliver och Robert regodör för sina respektive val av tredje bästa animerade film. Det är givetvis början topplistan av bästa animerad film.

Read More

#21: Filmsnacksfredag

Robert och Oliver kör som vanligt fritt filmsnack på fredagar och det blir både saknade filmstjärnor likväl som Olivers cykeleskapader.

Read More

Avsnitt 20: Skräckfilm Bottennapp och Bubblare

Oliver och Robert går igenom vilken skräckfilm som bubblade utanför topplistan och därtill vilken som hamnade helt i andra sidan spektret.

Read More

Avsnitt 19: Bästa Skräckfilm

Filmpapporna levererar lagom till Halloween sina bästa rekommendationer till skräckfilm att förskräckas av under TV-filten.

Read More

Avsnitt 18: Filmsnacksfredag

Oliver och Robert snackar fritt om film. Det blir Yves Sain Laurent, menst inkomstbringande skräckfilmen, mm.

Read More

Avsnitt 17: Näst bästa skräckfilm

I detta avsnitt levererar Robert och Oliver sin respektive näst bästa skräckfilm, så här lagom till Halloween.

Read More

Avsnitt 16: Tredje bästa skräckfilm

Oliver och Robert börjar i denna podd sitt Halloweentema med respektive topp tre skräckfilm. Det blir blandat skratt och skrik.

Read More

Avsnitt 15: Filmsnacksfredag

Orson Welles vin-reklam Den store Orson Welles visar sin dedikation till konsten genom att i förväg fördjupa sig ordentligt i produkten han skall representera. 🙂 Länkar Fullständiga avsnittsanteckningar med länkar till trailers, filmklipp och musikstycken hittar du på Filmpappornas hemsida filmpapporna.se Länk till detta avsnitts anteckningar! Twitter: @filmpapporna Lämna kommentarer, tips och feedback på vår…

Read More

Avsnitt 14: Roberts IMDb tior

Robert betygsatt över 1800 filmer på IMDb, men endast nio stycken tior har delats ut. Här går vi igenom dessa filmer och varför de fått full pott.

Read More

Avsnitt 13: En falsk rörelse

Filmpapporna har sett samma film, One False Move (1992) som de lämnar recension på. Därtill en del filmnyheter och uppläxning av korrekturavdelningen.

Read More